10 oktober 2016

Carglass Spanje neemt 23 vestigingen van de Spaanse autoruithersteller Glassdrive in Galicië over. Deze vestigingen worden omgebouwd tot Carglass-filiaal. Met deze overname versterkt Carglass haar marktpositie in de noordelijke regio van Spanje. Hierdoor is het bedrijf nog sneller en beter in staat om klanten te helpen bij autoruitschade. Financiële details worden niet bekend gemaakt.

De dekkingsgraad van Carglass Spanje wordt met de overname van Glassdrive nog verder versterkt. De 55 medewerkers die werkzaam zijn in de 23 overgenomen vestigingen zijn inmiddels begonnen met een intensief technisch trainingsprogramma, zodat klanten en business partners uit de noordelijke regio van Spanje, zoals lease- en verzekeringsmaatschappijen, nog sneller en beter worden geholpen bij het verhelpen en afhandelen van ruitschade.

Over Belron
Carglass Spanje is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste en meest geavanceerde glasherstelbedrijf voor voertuigen. Belron staat het gemak voor de klant en het beperken van de schadelast door tijdige en hoogwaardige reparaties van autoruitschade centraal. Het bedrijf is actief in 34 landen en telt 26.500 werknemers die jaarlijks meer dan 11 miljoen klanten bedienen. In Nederland opereert Belron sinds 2015 als moederbedrijf van Carglass®, Autotaalglas en GlasGarage.